06 - 3831 0900 stralendfit@ellendrost.nl

Groepslessen

Powerwalken / Actief wandelen / Powerfit!

Actief zijn en blijven

Het lukt je nu om de dingen te doen die je moet en wilt doen. Soms kost het wat meer moeite, maar je laat je niet weerhouden en pakt aan wat aangepakt moet worden. Ook als je ouder wordt, wil je dat dit zo blijft. Fit blijven is voor jou belangrijk! En je weet dat bewegen daarin een belangrijke rol speelt. Door regelmatig te bewegen blijft je conditie op peil, slaap je goed, voel je je goed, het geeft je zelfvertrouwen en maakt je blij. Ik help jou om van bewegen een gewoonte te maken.

Bewegen in de buitenlucht, speciaal voor vrouwen!

 • Genieten van buiten met een groep gelijkgestemde dames.
 • Fitness oefeningen doen in de sportschool die Zandenbos heet.
 • Sporten in de buitenlucht; vitamine D opdoen.
 • Afwisseling, geen les is hetzelfde.
 • Laagdrempelig, dus ook voor jou.

Dat kan allemaal! Een gezond en fit leven!

Jij en je gezondheid op nummer 1

Bij jou komt je gezin op de eerste plek, begrijpelijk! En je baan vraagt veel aandacht van je, zoals ook de zorg voor ouders, vrijwilligerswerk etc. Maar je vind je gezondheid ook belangrijk! Samen zetten we jou en je gezondheid op nummer 1, zonder dat het andere daaronder lijdt. Sterker nog, het geeft zelfvertrouwen en energie! Het sporten doet je goed, waardoor je de rest ook beter aankunt.

SAMEN FIT & STERK

Groepstraining

Powerwalking is lopen in een stevig tempo met een intensiteit die pittig is, maar door de beweegtechniek minder belastend dan hardlopen. Een vorm van bewegen waarbij de conditie verbetert, je uithoudingsvermogen gaat met sprongen vooruit! Het sociale aspect maakt dat je wekelijks weer met plezier komt lopen.

Powerjogging is een combinatie van powerwalken en joggen. Doel is niet prestatie, maar gezondheid. Het gaat hierbij niet om snelheid, het gaat erom dat je lekker gaat bewegen en je hoofd leegmaakt. Uit je hoofd in je lijf! (Alleen bij voldoende deelname)

Powerfit! legt de nadruk op de oefeningen, welke worden gecombineerd met powerwalken of joggen. Een effectieve en gevarieerde workout voor het hele lijf. Intensiever dan powerwalken, minder heftig dan bootcamp.

Groepslessen

Door bij mij te gaan sporten:

 • Werk je op een leuke manier aan je gezondheid.
 • Word je gemotiveerd om te blijven komen.
 • Geniet je van buiten bewegen met een groep van gelijkgestemden.
 • Heb je een stok achter de deur, ook bij regen.

Tarieven:
1x per week € 28,95 per maand
(bij jaarabonnement 1 maand gratis)

2x per week € 37,50 per maand

Onbeperkte deelname € 42,95 per maand
(bij jaarabonnement 1 maand gratis)

Kies meteen voor één van de aantrekkelijke abonnementen!

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Dirma

“Het powerwalken in groepsverband, heerlijk buiten in de natuur onder alle weersomstandigheden is een fantastische manier om lekker te bewegen! De persoonlijke aandacht door Ellen, voor iedere deelnemer, ervaar ik als zeer waardevol!”

Geja

“Wie mij 3 jaar geleden had gezegd dat ik 3 tot 4x in de week zou sporten had ik uitgelachen. Ga met veel plezier met deze gezellige groep lopen. Voel me energieker en fitter!”

Brigitte

“Ik vind het super fijn hoe je naar een ieder kijkt en dus rekening houd met iedereen. Je bent een prettig mens waardoor het laagdrempelig is en dat voelt goed.”

Corina

“Iedere keer weer verwelkom je iedereen met een grote lach op je gezicht. Je enthousiasmeert, bent positiviteit ingesteld en geeft waardering wat stimuleert om door te gaan. Ik vind je een topper. Super blij dat ik je ken en me bij jou heb aangesloten.”

Powerwalken brengt je wandelingen naar een hoger niveau

Weer bewegen, meer bewegen

Bewegen heeft zóveel voordelen, dat weten we allemaal wel. Maar om vol te houden waaraan je begonnen bent, is het belangrijk om iets te doen wat je leuk vindt! En dat vind jij niet binnen de vier muren van een sportschool. Wat jij leuk vindt, is buiten zijn! De lessen vinden allemaal buiten plaats, in en rondom Nunspeet. We zoeken de mooiste plekjes op in het bos, steeds weer ergens anders, geen training is hetzelfde. Oefeningen worden zoveel mogelijk uitgevoerd met eigen lichaamsgewicht, soms maken we gebruik van gewichten of ander oefenmateriaal. Het voordeel van deze manieren van trainen is dat je ook een beroep doet op je coördinatie en balans, waardoor je evenwicht verbetert en je lichaam snel sterker wordt. We sporten in de buitenlucht…en dan kan het een keer regenen. Maar een beetje regen houdt ons niet tegen!

Het resultaat?!

 • Meer energie
 • Ontspanning door inspanning
 • Positief gevoel na afloop
 • Soepele spieren en gewrichten
 • Duurzaam: dit ga je wel volhouden

Locatie

Nunspeet en omgeving

Telefoonnummer

06 38 31 09 00

E-mailadres

stralendfit@ellendrost.nl