06 - 3831 0900 stralendfit@ellendrost.nl

Personal Training

Weer bewegen, meer bewegen!

Buiten Bewegen – Personal Training

Tijd is geen excuus met deze personal training. In je lunchpauze, voor of direct na je werk, er is altijd wel een moment te vinden wanneer jij wilt werken aan je fitheid en meer wilt gaan bewegen. Maak het prioriteit… De trainingen zijn buiten, altijd! De omgeving van Nunspeet is zo mooi, dat het genieten is om buiten te bewegen. Buiten heb je de ruimte, rust en frisse lucht die een training net dat extra’s geven. Het Zandenbos is de mooiste, grootste en meest natuurrijke en natuurlijke sportschool die er bestaat. Mijn enthousiasme en humor geven de training glans, de funfactor mag niet ontbreken! Het is geen straf om te gaan. Ik garandeer je dat je met positieve energie naar huis gaat en met plezier de volgende keer terugkomt.

Bij de personal training staan jouw doelen centraal

De afwisselende en uitdagende trainingen worden voor jou op maat gemaakt. Samen gaan we werken aan een gezond en fit lichaam. Misschien ken je het effect van bewegen al. Door te gaan bewegen voel je je niet alleen fitter, het geeft ook zelfvertrouwen en trots! Bewegen is de motor voor verandering!

Liever met z’n tweeën?

Samen sporten, samen fitter worden, samen werken aan gezondheid! Met z’n tweeën, maar wel allebei werken aan je eigen doelen. Dat kan met de duo training. Motiveer elkaar! Gezelligheid ten top! Maar er wordt ook hard gewerkt!

VEEL MEER ENERGIE

Kickstart PT 4x € 195,-

Wat is inbegrepen:

  • Intakegesprek
  • 4x personal training

Wil jij de personal training eerst ervaren voor je je committeert aan een uitgebreider aanbod? Met het Kickstart programma krijg je 4x voor een aantrekkelijke prijs.

Strippenkaart PT 12x € 720,-

 Wat is inbegrepen:

  • Intakegesprek
  • 12 keer personal training

Breng routine in je trainingen! Met de strippenkaarten voor de personal trainingssessies kun je zelf kiezen of je 1x per week of vaker wilt komen trainen.

Strippenkaart PT 24x € 1320,-

Wat is inbegrepen:

  • Intakegesprek
  • 24x personal training

Duurzaam werken aan je gezondheid; een fit en soepel lijf en meer uithoudingsvermogen en energie. Maak bewegen onderdeel van jouw dagelijks leven.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Céline

“Dat ik een afspraak heb staan met Ellen helpt mij om ook echt te gaan. Als ik het alleen zou moeten doen, zou het niet gebeuren. En de aanmoediging tijdens de personal training maakt dat ik nog net wat langer door kan gaan. Ik ben 4 weken bezig en krijg al reacties dat ik er beter uitzie!”

Ans

“Ik wil weer mountainbiken, het is 15 jaar geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan. Dat ga ik gedoseerd en onder begeleiding opbouwen. Ellen helpt mij daarbij en ik vind het heerlijk! Ze is een topcoach”

Bewegen, de motor voor verandering!

Sporten is goed voor hart en bloedvaten. De verhoogde hartslag en ademhaling bevorderen een spoedig herstel. Bewegen zorgt voor positieve gevoelens die je dag weer wat kleuren. De rol die de buitenlucht hierin speelt? Het rustgevende karakter van de natuur geeft een extra dimensie aan herstel door beweging.

In de personal training ga je zoveel mogelijk trainen met eigen lichaamsgewicht en soms maken we gebruik van gewichten of ander oefenmateriaal. Het voordeel van deze manieren van trainen is dat je ook een beroep doet op je coördinatie en balans, waardoor je lichaam snel sterker wordt.

Zoals genoemd vinden de trainingen plaats in de buitenlucht, in de prachtige omgeving van Nunspeet op de Veluwe. En dan kan het een keer regenen. Mocht het gevaarlijk zijn om buiten te trainen i.v.m. onweer of gladheid? Dan zoeken we een andere locatie of verzetten we de training.

In de begeleiding bij het aanpassen van je voeding maak ik gebruik van een uitgebreide voedingsapp die je helpt om gezonde keuzes te maken en de juiste hoeveelheden te kiezen die het afvallen ondersteunen. Stap voor stap werken we samen toe naar een gezond voedingspatroon dat je ook op de lange termijn kunt volhouden.

De personal training en coaching kan ook op de door jou gewenste locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij jou thuis. Buiten Nunspeet worden reiskosten gerekend.

Locatie

Nunspeet en omgeving

Telefoonnummer

06 38 31 09 00

E-mailadres

stralendfit@ellendrost.nl