06 - 3831 0900 stralendfit@ellendrost.nl

Ellen Drost

Personal trainer & Leefstijlcoach

Passie voor bewegen, buiten!

Ik ben graag aan het sporten, houd enorm van bewegen. Het helpt mij om fit te blijven en om mijn hoofd leeg te maken. Wie mij een beetje kent weet dat ik dat het liefst buiten doe. Want de omgeving van Nunspeet is de mooiste achtertuin die je je kunt wensen, waar je alle mogelijkheden hebt om te gaan wandelen, fietsen, hardlopen. Of om op een andere manier te werken aan het sterker maken van je lichaam, daar is geen sportschool voor nodig!

Ellen Drost

Lieve lezeres

Als jij dit leest, sport jij waarschijnlijk ook het liefst buiten! Ik ben Ellen Drost, personal trainer en coach. Ik heb een fijn gezin met mijn partner René en twee dochters, Anouk en Lindy. In 2014 zijn we naar Nunspeet verhuisd en van die keuze hebben we geen seconde spijt! Ik geniet er enorm van om samen met René naar buiten te gaan om te gaan wandelen, hardlopen of mountainbiken. Ontspanning door inspanning, er zijn van die momenten dat ik nog net even wat meer van mezelf vraag. Met rood aangelopen hoofd nog een sprintje aan het eind van mijn hardlooprondje. Mezelf aangemeld als lid van sportschool met als doel sterker worden om (op mijn 50ste) de strijd om de Nunspeetse Keiler nog mee te kunnen doen. Een mooie motivatie die maakte dat ik naast het powerwalken, hardlopen en mountainbiken ook wekelijks in de sportschool te vinden was. Toen de Keiler achter de rug was, verdween ook de motivatie om binnen krachttraining te doen. Laat mij maar buiten sporten waar ruimte is, frisse lucht en rust en de geluiden van de natuur!

En daar, in het buiten bewegen, ligt mijn passie! Het is mijn missie om met mijn enthousiasme en positieve benadering andere zelfbewuste vrouwen (jou!) daarin te motiveren, om je te laten zien wat je allemaal in je hebt. Wanneer jij weer straalt, heb ik mijn doel bereikt. Ik geloof er in dat bewegen de motor is die nodig is om die verandering in gang te zetten. Wat je van mij kunt verwachten, is enthousiaste en deskundige begeleiding in het toewerken naar de doelen die voor jou belangrijk zijn. Of het nu gaat om fitter worden, meer energie, afvallen of beter slapen. Gedoseerd weer opbouwen van je uithoudingsvermogen, werken aan een sterker lichaam, op jouw tempo.

Ik zorg voor een positief en motiverend sportklimaat, jij zorgt ervoor dat je er staat!

BEWEEG MET ME MEE

Personal coaching

Je kent de voordelen van beweging, je voelt bijna weer die trots, dat zelfvertrouwen en die energieke start van de dag. Maar je hebt nog steeds moeite om weer te beginnen. Wil je de draad weer oppakken, maar weet je niet hoe? Met persoonlijke begeleiding help ik je om die stappen te zetten.

Trainen in groepsverband

Jouw basisconditie is in orde en je wilt graag dat dit zo blijft. Het behouden van je fitheid is belangrijk voor jou en je weet dat beweging daar een rol in speelt. Maar je hebt moeite om weer te beginnen. Wil je de draad weer oppakken, maar weet je niet hoe? In groepsverband bereiken we dat samen.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Corina

“Ellen, ik wil gewoon even zeggen hoe blij ik ben dat ik met powerwalking ben begonnen en dat komt door jou. Je enthousiasmeert en motiveert en zorgt voor een fijne sfeer.”

Maaike

“Dank dat ik deel mag zijn van zo’n leuke mooie groep vrouwen.”

Samen met mij werken aan jouw fitheid

Locatie

Nunspeet en omgeving

Telefoonnummer

06 38 31 09 00

E-mailadres

stralendfit@ellendrost.nl